tisdag, september 23, 2008

Hett mode

När termometern står på 29 grader celsius är det igen tvekan om vilket som är det hetaste modet i Harajuku. Man kan vara klädd i en japansk uppfattning om hur franska hembiträden såg ut på 1800-talet, man kan ha tuppkam, man kan ha spetskimono eller cityshorts, men ska man vara riktigt rätt - och riktigt het - så ska man ha mössa.Och även om vilken lovikatoppluva som helst som håller för teperaturer nära absoluta nollpunkten går bra, så finns det något som är ännu bättre, och det är pälsmössan.

Och vad gäller pälsmössor så är vita förvisso fint mot det kolsvarta håret, men ska man vara riktigt top of the line så har man blekt sitt hår så att det blivit brunt och ser ut att ha en struktur som svinto, och så har man en mössa i exakt samma färgton.
Förlåt, den bilden blev lite suddig. Mer om det sen. Nå, man kan hur som helst bara skojja till det, på bästa Harajukumanér, och sätta på sig en rosa pälsmössa...
Observera gärna att det står md5 på mössan. Innebär det att hon är en hashtomte?

3 kommentarer:

  1. kan du inte förresten ordna så man slipper skriva in sin mailadress, lösenord och verifikationstjoho varje gång man ska kommentera? CRAMPS MY STYLE!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.