tisdag, oktober 28, 2008

Ueno-koen

Mattias och jag gick en runda i Ueno-koen idag för att se om höstfärgerna kommit igång ordentligt. Det har de inte, men det blev en trevlig promenad och några bilder i alla fall.
Höstfärgerna är definitivt på väg och om en vecka ska det bli intressant att återvända och se exakt hur färgsprakande det blir.

Inne i parken ligger ett tempel med väldigt många portaler.
Just idag var det bröllop och jag gjorde mitt bästa för att fånga kimonon på bild utan att komma ivägen för bröllopsföljet. Det gick sådär bra, och kimonofetishister får nöja sig med halvprofil bakifrån denhär gången.
Jag måste säga att jag blivit lite förtjust i ginkon och dess egendomligt formade gröna utväxter, ni vet de som varken är barr eller löv, och jag ser med spänning fram emot att få se hur den beter sig när de andra träden tappar sina löv. Jag vet att ni vet, men försök att hålla inne med det, för jag vill se själv.

5 kommentarer:

 1. Riktigt fina bilder du tar. Helt rätt beslut att investera i en kamera alltså!

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer, Björn!

  Det skulle vara kul med en bild på dina arbetskamrater också - kan man få önska en sådan?

  SvaraRadera
 3. Jag ar rädd att det vore dels svårt att ta bilder hur som helst på mina arbetskamrater, och dels kanske lite dumt att lägga ut dem på bloggen.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Här har höstfärgerna verkligen kommit igång. Blodboken utanför mitt fönster har bytt til djupt rödbrunt och murgrönan på gamna polishuset på Davidshall är blodröd med oranga stänk. Det gäller att njuta nu innan allt ramlar till marken bara.

  Ha kul på bion, jag hade gärna hängt med!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.