måndag, oktober 27, 2008

Lägenheten

Att, som jag gjort tidigare, kalla min lägenhet "spartansk", är kanske lite övermaga. Den har en fantastisk balkong, den har varmvatten i kranen, något som ingalunda är en självklarhet i dethär landet, och i köket finns det en knapp som startar upptappningen av ett bad i badrummet. Jag har tvättmaskin och torktumlare och till och med en liten diskmaskin. Det är kanske tvärtom så att man borde kalla det en lyxlägenhet.

När jag kallar min lägenhet spartansk är det i sanningens namn mest inredningen jag syftar på. Den är något knapphändig. Jag har en säng och en stol - och det är allt.

4 kommentarer:

 1. Har det inte blivit fel datum på ditt inlägg om lägenheten?
  Kan vi få se en bild på hur det ser ut när futonen förvandlats till soffa?

  SvaraRadera
 2. Du verkar ju ha två vaser också?! En gång bodde jag i en lägenhet av samma storlek där inredningen bestod av en säng (från mitt flickrum) två fotöljer och fyra pallar. Den enda lyxen utöver detta var ett litet sött, bulligt kylskåp och att jag hade fått en ny toasitts när jag flyttade in. Det där sista har jag funderat på en del och kommit fram till att jag inte vill veta hur den som var där innan såg ut. Lägenheten låg på 6:e våningen i ett hus mitt emellan det danska horstråket och torget där de riktigt tunga missbrukarna höll till. Kvällspromenaderna med hundarna var alltid lika spännande. -Kanyler på rivningstomten, eller intresserade torskar som undrade vad det kostade. jag ångrar fortfarande att jag inte sa något i stil med att om de ville ha med hundarna också så kostade det extra.

  SvaraRadera
 3. Ditt kylspåp ser egendomligt bekant ut. Jag tror att jag har ett likadant

  SvaraRadera
 4. Du har en mycket viktig inredningsdetalj som du inte nämnt... den stiliga datorn!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.