tag:blogger.com,1999:blog-6540245246978557801.post7022010595538601100..comments2023-05-16T21:55:25.745+09:00Comments on Betraktelser från Japan: Tekniker för wasabiduellAndreashttp://www.blogger.com/profile/12788857788703391993noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6540245246978557801.post-76214710877740199102008-11-20T09:39:00.000+09:002008-11-20T09:39:00.000+09:00Det förklarar varför det inte smakar helt olikt pe...Det förklarar varför det inte smakar helt olikt pepparrot eller senap :DAndreashttps://www.blogger.com/profile/12788857788703391993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6540245246978557801.post-52205853818811515952008-11-20T00:59:00.000+09:002008-11-20T00:59:00.000+09:00Hehe... inte för att vara petig (eller jo...), men...Hehe... inte för att vara petig (eller jo...), men senap och pepparrot är ganska <I>exakt</I> vad wasabi smakar.<BR/><BR/>Det är nämligen det wasabi är. En blandning av.<BR/><BR/>Äkta wasabi kostar ett par tusen kronor kilot, går i praktiken inte att få tag på utanför japan och knappt ens där, så det som vanlig wasabi görs av är senapspulver och pepparrotspulver (med en gnutta grön färg) som blandas med vatten.Björnhttps://www.blogger.com/profile/08629248792015379837noreply@blogger.com